För företag

Nallebudet erbjuder företag ett unikt sätt att kommunicera med kunder, företag och anställda. Skicka ett Nallebud som hälsning eller annan text. Varför inte inbjudningar, erbjudanden, ren reklam eller som tack till personal eller enskilda individer?

Nallebud kan även användas till att förmedla en ursäkt om det på något sätt har uppstått ett misstag eller missförstånd med kunder eller andra intressenter. På ett enkelt sätt kan man då skicka en nalle som snabbt landar hos berörd kund.

Vi har också ett nytt upplägg där du skickar in din personals födelsedagar så skickar vi ut löpande under året.

Det är också möjligt för företag att få förtyckta kort med egen logotyp som kan användas när de skickar ett Nallebud till sina kunder. För mer information maila emma@nallebudet.se eller ring 0480-42 01 01.


Hur fungerar Nallebudet? 

Nallebudet levererar när du vill nå fram

Du tänker på någon. Låt det nå hela vägen fram med ett Nallebud. Kanske vill du gratulera, glädja, muntra upp, trösta, peppa eller visa vad du känner. Nallen som du skickar är i sig en present och kan dessutom ta med sig flera presenter och ett kort med din hälsning. Vad du än vill säga så kan du alltid säga det med en gullig nalle från Nallebudet. Vi levererar kärlekshälsningar över hela världen. Att skicka present med bud är mer än en gest, det är en gåva som finns kvar. En personlig nalle som maskot, som minne.

Vem ska få ta emot ett nallebud från dig?

Uppvakta födelsedagsbarnet, vännen, kärleken, mamma eller den nyfödda. Välj något av våra färdiga paket, eller kombinera ditt eget nallepaket. Välj den nalle som bäst förmedlar det du känner! I nästa steg väljer du om du vill lägga till några tillbehör och presenter. Priset inkluderar både frakt och en personlig hälsning på ett tillhörande kort.

  • Alla nallar är CE-märkta och mellan 8 och 32 centimeter.
  • De vakuumpackas för att kunna slinka ned i brevlåda eller brevinkast.
  • Askarna är anpassade för brevinkast – oavsett vad och hur mycket du väljer att skicka i asken.
  • Priset inkluderar både frakt och en personlig hälsning på ett tillhörande kort.

Beställer du innan 15.30 på vardagar skickas ditt nallebud redan samma dag och nallen når till 98% fram nästa vardag. Du kan också skicka nallen utrikes, utanför Sverige varierar leveranstiden.

Ta fasta på tanken, sänd ett bud!
Välj paket att skicka