Om Nallebudet

Nallebudet är en e-butik som grundades i december 2004. I december 2005 utökade företaget sin verksamhet med ytterligare en internetbutik och i november 2006 övergick bolaget till att vara ett aktiebolag. Nallebudet & Co AB. 
 
Sedan starten är det mycket som har hänt. Idag är Nallebudet en koncern med tre dotterbolag. I koncernen ingår även Brigbys AB, ett dotterbolag som är grossist inom leksaksbranchen med 29 års erfarenhet. Sist men inte minst  har vi TD international som ansvarar för de franchisetagare som Nallebudet har i andra länder. Idag finns vi ju i inte mindre än tre andra länder och vi kommer att växa ytterligare i framtiden. www.teddydelivery.com
 
Den andra butiken är www.sagopalatset.se och säljer kvalitetsleksaker. Vi som jobbar på företaget är Hanne Deverén, Johan Deverén, Madeleine Landin, Louise Göransson, Kristine Pettersson, Monika Wogatai, Bahrie Ahmed, Göran Sjöstrand, Emma Wilmert, Isa Håkansson, Toril Lindqvist, Britta Lindqvist och Robert Svensson.


    


Hur fungerar Nallebudet? 

Nallebudet levererar när du vill nå fram

Du tänker på någon. Låt det nå hela vägen fram med ett Nallebud. Kanske vill du gratulera, glädja, muntra upp, trösta, peppa eller visa vad du känner. Nallen som du skickar är i sig en present och kan dessutom ta med sig flera presenter och ett kort med din hälsning. Vad du än vill säga så kan du alltid säga det med en gullig nalle från Nallebudet. Vi levererar kärlekshälsningar över hela världen. Att skicka present med bud är mer än en gest, det är en gåva som finns kvar. En personlig nalle som maskot, som minne.

Vem ska få ta emot ett nallebud från dig?

Uppvakta födelsedagsbarnet, vännen, kärleken, mamma eller den nyfödda. Välj något av våra färdiga paket, eller kombinera ditt eget nallepaket. Välj den nalle som bäst förmedlar det du känner! I nästa steg väljer du om du vill lägga till några tillbehör och presenter. Priset inkluderar både frakt och en personlig hälsning på ett tillhörande kort.

  • Alla nallar är CE-märkta och mellan 8 och 32 centimeter.
  • De vakuumpackas för att kunna slinka ned i brevlåda eller brevinkast.
  • Askarna är anpassade för brevinkast – oavsett vad och hur mycket du väljer att skicka i asken.
  • Priset inkluderar både frakt och en personlig hälsning på ett tillhörande kort.

Beställer du innan 15.30 på vardagar skickas ditt nallebud redan samma dag och nallen når till 98% fram nästa vardag. Du kan också skicka nallen utrikes, utanför Sverige varierar leveranstiden.

Ta fasta på tanken, sänd ett bud!
Välj paket att skicka