Hälsningar med direktleverans

På Nallebudet har vi stött på två problem som våra kunder har. 

1. De vill gärna skicka något på exakt rätt dag men ändå inte behöva betala höga budavgifter till blomsterbud. 

2. Det är inte alltid man kan adressen till den personen man vill ge något. 

Vi har löst detta genom att man kan välja att inte skriva i adressen till mottagaren utan skriva ett mobilnummer eller en mail. Mottagaren får ett meddelande om att att avsändaren har skickat ett Nallebud till denne. Personen får klicka på länken och där fylla i sin egen adress.

Därefter kommer personen att få ta del av den hälsning och den present som är vald till denne. Så glädjen och omtanken kommer på rätt dag. Sen komer givetvis Nallebudet på posten. Fyller mottagaren i sina uppgfiter en vardag så blir detta direkt.



Det är ett väldigt snabbt sätt att skicka ett Nallebud och det är fantastiskt att var först ut med något sådant.

Klicka på startsidan och välj om du vill sätta ihop ditt eget Nallebud eller välja ett färdigt paket.  

Klicka här för att se våra paket 

Hur fungerar Nallebudet? 

Nallebudet levererar när du vill nå fram

Du tänker på någon. Låt det nå hela vägen fram med ett Nallebud. Kanske vill du gratulera, glädja, muntra upp, trösta, peppa eller visa vad du känner. Nallen som du skickar är i sig en present och kan dessutom ta med sig flera presenter och ett kort med din hälsning. Vad du än vill säga så kan du alltid säga det med en gullig nalle från Nallebudet. Vi levererar kärlekshälsningar över hela världen. Att skicka present med bud är mer än en gest, det är en gåva som finns kvar. En personlig nalle som maskot, som minne.

Vem ska få ta emot ett nallebud från dig?

Uppvakta födelsedagsbarnet, vännen, kärleken, mamma eller den nyfödda. Välj något av våra färdiga paket, eller kombinera ditt eget nallepaket. Välj den nalle som bäst förmedlar det du känner! I nästa steg väljer du om du vill lägga till några tillbehör och presenter. Priset inkluderar både frakt och en personlig hälsning på ett tillhörande kort.

  • Alla nallar är CE-märkta och mellan 8 och 32 centimeter.
  • De vakuumpackas för att kunna slinka ned i brevlåda eller brevinkast.
  • Askarna är anpassade för brevinkast – oavsett vad och hur mycket du väljer att skicka i asken.
  • Priset inkluderar både frakt och en personlig hälsning på ett tillhörande kort.

Beställer du innan 15.30 på vardagar skickas ditt nallebud redan samma dag och nallen når till 98% fram nästa vardag. Du kan också skicka nallen utrikes, utanför Sverige varierar leveranstiden.

Ta fasta på tanken, sänd ett bud!
Välj paket att skicka