www.nallebudet.se www.teddydelivery.no www.teddydelivery.co.uk www.teddydelivery.co.uk www.teddydelivery.net www.teddydelivery.fi www.teddydelivery.de


Vilken glädjespridare passar bäst idag? Välj den nalle som bäst för fram just din personliga hälsning! Klicka på nallen du vill ge bort och gå sedan vidare till nästa steg. I nästa steg får du välja om du vill lägga till några tillbehör och presenter åt den nalle du valt. Förändra: Korta fakta: Storlek: Alla nallar är CE märkta och mellan 8-32 cm. I brevlådan: Alla askar är anpassade för brevinkast – oavsett vad och hur mycket du väljer att skicka i asken. Pris: Priset är inklusive både en personlig hälsning på ett tillhörande kort samt frakt. Förändra beställningen: Vill du byta nalle eller storlek? Klicka på ”börja om” så kommer allt upp igen.OBS! Har du valt en stor nalle syns inte de små och tvärtom. Vill du byta storlek så klickar du då bara på börja om så kommer allt upp igen.

Romantisktpaket 279 kr Välj
Jag är är en mysnalle (ca 8 cm) som har med mig tre röda rosor och fem små tyghjärtan. Dessa hjärtan använder jag för att dekorera mitt paket och då blir det lite extra romantiskt.
Blossom Bunny 189 kr Välj
Jag är en söt Bashful kanin som kommer me ett blommigt hjärta för att sprida kärlek.
Pappa paket 199 kr Välj
Ett perfekt paket till man eller far med nalle (ca 8 cm) och fina miniatyrer som hatt, käpp, handskar, cigarrer och whiskyflaska. (Obs! inte riktigt innehåll i flaska och cigarrask)
Examensnalle 129 kr Välj
Jag är en nalle som tycker om att gratulera nyutexaminerade studenter (ca 8 cm).
Karl-Edward och Saga 269 kr Välj
Vi åker som ett par och leverera din hälsning. Hand i hand genom post och brevinkast landar vi hos mottagaren. Ca 8 cm.
Farfarsnallen 119 kr Välj
Jag är en mysig farfarsnalle (ca 8 cm) som är perfekt att leverera hälsningar till gubbar. Passar utmärkt med en bukett tulpaner, whiskeyflaska i miniatyr eller någon fin present till pappa:)
Älgnalle 109 kr Välj
Jag är en älg som ofta får resa till Tyskland (ca 8 cm). Är rätt van vid den svenska marknaden med.
Oliver 119 kr Välj
Jag är en riktigt lurvig och kramgo kompis (ca 8 cm). Tycker mycket om att bära en hel famn med röda rosor.
Brudnalle 139 kr Välj
Jag är en nalle klädd i vacker brudklänning (ca 8 cm). Ofta levererar jag gratulationer till brudparet men ibland bjuder jag även in.
Krya på dig nalle 129 kr Välj
Jag har en bandagerad arm men kan ändå ta mig fram. Åker ofta med krya på dig hälsningar (ca 8 cm).
Bashful Bluebell Bunny 149 kr Välj
Jag är en gosig Bashful kanin på 13 cm.. Jag får skicka många födelsedags och påskhälsningar!
Brudnalle 139 kr Välj
Jag är en söt liten nalle i vacker brudklänning (ca 8 cm).
Brudgum 139 kr Välj
Jag är brudgummen (ca 8 cm) som ofta får leverera frierier... tänk på att gärna ha med en present... då får jag lättare ja;)
Brudpar 259 kr Välj
Vi är ett brudpar (ca 8 cm) som reser tillsammans. Får ofta framföra gratulationer till bröllop.
Studentnalle 129 kr Välj
Jag är en isbjörn med studenthatt (ca 8 cm)....Väldigt kul för jag brukar få resa till många fester.
Karl-Edward 139 kr Välj
Jag är en mysig isbjörnsnalle med en fin virkad tröja, skjorta och byxor som ofta får sprida födelsedagshälsningar. ca 8 cm
Saga 139 kr Välj
Jag heter Saga och är en isbjörn. När jag reser har jag på mig min finaste klänning och eftersom man inte alltid vet vart man hamnar har jag på mig kofta och halsduk också. Jag är ca 8 cm liten.
Bashful duckling baby 149 kr Välj
Jag är en ankunge i model Bashful. Jag får åka på många resor i påsk! ca 13 cm.
Hur funkar Nallebudet? Footer Teddy

Nallebudet är ett sätt att skicka en charmig hälsning eller presenter. Du väljer en nalle, flera nallar, ev att skicka presenter samt kort med din hälsning. Din nalle tar med sig det du valt till mottagaren och blir alltid mottagen med glädje! Nallar är ett roligare sätt att leverera födelsedagshälsningar, kärlekshälsningar, gratulationer, eller en present till nyfödd m.m. Nallebudet är ett lite annorlunda och unikt sätt att skicka en present på till nära och kära. Beställer du innan 17.00 på en vardag skickas din hälsning redan samma dag och kommer ofta fram nästföljande vardag. Du kan smidigt skicka presenter som kommer fram i god tid med valet expressleverans. Vi på Nallebudet skickar idag nallar över hela världen men leveranstiden varierar ju givetvis med vilket land det gäller. Vill du skicka till USA, England, Tyskland, Finland eller Norge så klicka på flaggorna högst upp. Där kan du via våra franchisetagare nå din mottagare ännu snabbare om denne befinner sig i något av dessa länder. Vad du än vill säga så kan du alltid säga det med en gullig nalle ifrån Nallebudet. Vi levererar kärlekshälsningar över hela världen.