Inte för sent till Mors Dag 31/5. Skicka virtuellt
Till mail eller mobil. Mamma ser present och hälsning
direkt. Nallebudet kommer på posten på tisdag.


Vilken glädjespridare passar bäst idag? Välj den nalle som bäst för fram just din personliga hälsning! Klicka på nallen du vill ge bort och gå sedan vidare till nästa steg. I nästa steg får du välja om du vill lägga till några tillbehör och presenter åt den nalle du valt. Förändra: Korta fakta: Storlek: Alla nallar är CE märkta och mellan 8-32 cm. I brevlådan: Alla askar är anpassade för brevinkast – oavsett vad och hur mycket du väljer att skicka i asken. Pris: Priset är inklusive både en personlig hälsning på ett tillhörande kort samt frakt. Förändra beställningen: Vill du byta nalle eller storlek? Klicka på ”börja om” så kommer allt upp igen.OBS! Har du valt en stor nalle syns inte de små och tvärtom. Vill du byta storlek så klickar du då bara på börja om så kommer allt upp igen.

Oliver med blommor och hjärta
179 kr
Se större bild
Välj
Jag är Oliver, en gosig brunbjörn, som kommer med en vacker miniatyrbukett tulpaner (ca 5 cm) och ett rött tyghjärta (ca 2 cm).
Studentnalle
129 kr
Se större bild
Välj
Jag är en isbjörn med studenthatt (ca 8 cm)....Väldigt kul för jag brukar få resa till många fester.
Engelbrekt med ros
169 kr
Se större bild
Välj
Jag är nallen Engelbrekt (ca 8 cm) som kommer med en rosa miniatyrros (ca 7 cm).
Blossom Rose Bunny
189 kr
Se större bild
Välj
Jag är kärleksfulla Blossom Rose och är en mjuk och go kanin som håller i ett blommigt hjärta. Ca 10 cm.
Romantiskt paket
279 kr
Se större bild
Välj
Jag är är en mysnalle (ca 8 cm) som har med mig tre röda rosor och fem små tyghjärtan. Dessa hjärtan använder jag för att dekorera mitt paket och då blir det lite extra romantiskt.
Kärleksängel
229 kr
Se större bild
Välj
Jag är en skyddsängel (ca 8 cm) som här har med mig två små tyghjärtan, en röd ros och en flaska i miniatyr.
Nalle med godis
289 kr
Se större bild
Välj
Jag är en skyddsängel (ca 8 cm) som här har med mig fem små tyghjärtan, en röd ros och en flaska champagne i miniatyr. Jag har också med sött kärleksgodis.
Jag är en riktigt lurvig och kramgo kompis (ca 10 cm). Tycker mycket om att bära en hel famn med röda rosor.
Jag är en isbjörnsnalle med röd o vitrandig halsduk. Ca 10 cm.
Jag är en skyddsnalle med änglavingar i guld (ca 8 cm). Jag får ofta resa som en maskot till någon och är perfekt när man ska önska någon välkommen till världen.
Farfarsnallen
119 kr
Se större bild
Välj
Jag är en mysig farfarsnalle (ca 8 cm) som är perfekt att leverera hälsningar till gubbar. Passar utmärkt med en bukett tulpaner, whiskeyflaska i miniatyr eller någon fin present till pappa:)
Krya på dig nalle
129 kr
Se större bild
Välj
Jag har en bandagerad arm men kan ändå ta mig fram. Åker ofta med krya på dig hälsningar (ca 8 cm).
Jag är en älg som ofta får resa till Tyskland (ca 7,5 cm). Är rätt van vid den svenska marknaden med.
Examensnalle
129 kr
Se större bild
Välj
Jag är en nalle som tycker om att gratulera nyutexaminerade studenter (ca 8 cm).
Jag är en nalle klädd i vacker brudklänning (ca 8 cm). Ofta levererar jag gratulationer till brudparet men ibland bjuder jag även in.
Ängel med babykorg
176 kr
Se större bild
Välj
Som skyddsängelnalle (ca 8 cm) får jag ofta gratulera till nyfödda och den här bebiskorgen i miniatyr är ett mycket passande tillbehör.
Ängel med babykorg
176 kr
Se större bild
Välj
Jag är en skyddsängel (ca 8 cm) som ofta är maskot till nyfödda. När jag framför gratulationen brukar det vara passande med en liten babykorg i miniatyr.
Jag är en söt liten nalle i vacker brudklänning (ca 8 cm).
Jag är brudgummen (ca 8 cm) som ofta får leverera frierier... tänk på att gärna ha med en present... då får jag lättare ja;)
Vi är ett brudpar (ca 8 cm) som reser tillsammans. Får ofta framföra gratulationer till bröllop.
Poppet Monkey
149 kr
Se större bild
Välj
Jag är en lekfull apa som gillar att skaffa nya vänner. Ca 10 cm.
Poppet Kitten
149 kr
Se större bild
Välj
Jag är en kelig liten kattunge som älskar närhet. Ca 10 cm.
Poppet Elephant
149 kr
Se större bild
Välj
Jag är en snäll elefant som uppskattar att resa. Ca 10 cm.

 

Besök gärna vår andra butik sagopalatset.se
med massor av leksaker!

Hur fungerar Nallebudet?

Nallebudet är ett sätt att skicka en charmig hälsning eller presenter. Du väljer en nalle, flera nallar, ev att skicka presenter samt kort med din hälsning. Din nalle tar med sig det du valt till mottagaren och blir alltid mottagen med glädje! Nallar är ett roligare sätt att leverera födelsedagshälsningar, kärlekshälsningar, gratulationer, eller en present till nyfödd m.m. Nallebudet är ett lite annorlunda och unikt sätt att skicka en present på till nära och kära. Beställer du innan 16.30 på en vardag skickas din hälsning redan samma dag och kommer ofta fram nästföl-

 

jande vardag. Du kan smidigt skicka presenter som kommer fram i god tid med valet expressleverans. Vi på Nallebudet skickar idag nallar över hela världen men leveranstiden varierar ju givetvis med vilket land det gäller. Vill du skicka till USA, England, Tyskland, Finland eller Norge så klicka på flaggorna högst upp. Där kan du via våra franchisetagare nå din mottagare ännu snabbare om denne befinner sig i något av dessa länder. Vad du än vill säga så kan du alltid säga det med en gullig nalle ifrån Nallebudet. Vi levererar kärlekshälsningar över hela världen.